TeachchainsProductcategorieën

Over ons

Welkom bij Teachchains, dé plek waar budgetcoaching centraal staat. Onze missie is om jou te helpen je inkomsten en uitgaven beter te beheren, zodat je minder stress ervaart en meer controle krijgt over je financiën.

Herken je dat gevoel van moeite hebben om aan het einde van de maand rond te komen of vastzitten in een neerwaartse spiraal van schulden? Ik begrijp dat als geen ander, want ik heb zelf ook die strijd doorgemaakt en overwonnen. Ik geloof dat we het beste leren van mensen die dezelfde ervaringen hebben gehad. Daarom bied ik een unieke en persoonlijke aanpak, waarbij we samen aan de slag gaan om jouw financiën op orde te krijgen.

Met mijn hulp krijg je inzicht in je inkomsten en uitgaven, leer je hoe je schulden kunt aflossen en hoe je stress kunt verminderen. Ik leer je hoe je grip kunt krijgen op je financiën, zodat je je weer vrij kunt voelen om te leven en te genieten zonder zorgen over geld.

Ik bied diverse diensten aan, zoals cursussen, online coaching, e-books, 14-dagen challenges en fysieke coaching. Of je nu net begint met je  reis of al verder gevorderd bent, ik ben er om je te ondersteunen en te helpen je doelen te bereiken.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en om te zien hoe ik je kan helpen. Samen kunnen we groeien, onszelf verbeteren en financiële vrijheid behalen.

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Valkenburgseweg 83c
2223 KC Katwijk

Contact

06 188 78 221
info@teachchains.nl